Buurt-nieuws
 S T A T I O N
S T A T I O N
Archief-kopie
Station-archief.
Station110308
11-04:   Lente - receptie
Binnen Buurstatation hebben we even gedacht aan een nieuwjaarsreceptie, de mogelijk voor informele contacten. Maar ja, zoiets doet iedereen al dus wij bedachten dat een lente-receptie veel aardiger zou zijn. En op 11 april brachten we dat in praktijk. Met een mooi zinnetjes en schone stoep, dan zij het onvolprezen bestuurslid Koen van Venetie.
Na een rustig begin werd het gaandeweg drukker, inclusief first time bezoekers. Die bezoekers kregen een potplant mee, die we met een zacht prijsje konden kopen van bloemen en planten-handel Pluis.
Via Madeleine Steigenga kreeg het bestuur een aardewerk-cadeau van Jet Gispen, bekende ondernemer op de  Stationsweg.
Voorzitter Cathelijne Dommerholt vertelt in een toespraakje wat Buurtstation allemaal doet en welke mogelijkheden buurt-bewoners hebben  om daar aan mee te doen.
Hoewel niet alles liep als gepland, we misten bijvoorbeeld een bestelde straatmuzikant,  toch  tevredenheid op weg naar het einde van de receptie.  Goede sfeer, de contacten lijken te leiden naar de uitbreiding van het aantal vrijwilligers en in elk geval tot een fikse uitbreiding van het aantal deelnemers aan het wijktheater.  Een première die lente-receptie, die om herhaling vraagt.
reactie
Naam: Koen
Url: http://
Bericht: probeer de foto van mij incl. baard van de bezem er op te krijgen!
Overige gegevens:
Tijd: 12-04-2008 03:07:59
@Koen, helaas baard gemist bij het fotograferen.