Buurt-nieuws
 S T A T I O N
S T A T I O N
Archief-kopie
Station-archief.
Foto onder: schipper Kees wees ons op de gevaren van overboord hangen en lage bruggen. We zouden inderdaad vele keren het hoofd moeten buigen en zelfs af en toe door de knieën moeten gaan.
Vervolgens kwam gids Hester aan het woord, een geïmporteerde stadsgenote, maar heel enthousiast over Den Haag, waar ze erg veel over zou vertellen. Kort samengevat heel veel vergane industriele glorie en Oranje-historie.
Ellen en -niet te zien op deze foto- Marieke,  zorgden voor de inwendige mens. Marieke miste bijna figuurlijke en letterlijk de boot, want vooral jammer was geweest omdat zij de trip voor ons geregeld heeft.
Onder: één van de vele plekjes die we passeerden, had meen ik iets met een klooster te maken. Helaas: niet alle foto’s die ik onderweg maakte, passen op deze pagina.
Onderweg werd even een pauze ingelast, waarbij de huidige voorzitter van Buurtstation, Cathelijne Dommerholt, woorden van dank uitsprak richting vorige voorzitter, Constance Bogers (foto links onder)..
Constance kreeg naast mooie woorden ook nog een theater-abonnement cadeau.
Tenslotte, na de boottrip, gelegenheid om alle gepasseerde plekjes en bijhorende verhalen te laten bezinken. We zegen neer bij het terras van het restaurant op de hoek Groene Wegje-Stationweg (den naam, iets met hazen of konijnen, is mij even ontschoten).  Cathelijne, die zich eerst ontfermde over een eend in nood, kwam iets later.
Al met al een zowel leerzame, als aangename middag. Wie weet wat er volgend jaar verzonnen wordt. De nieuwsgierige buurtgenoten, die nog  niet tot onze club van vrijwilligers behoren, kan ik in elk geval alleen maar aanraden: doe mee met ons!
22 sep: Met dank aan de vrijwilligers
22 sep: Met dank aan de vrijwilligers
Zaterdag 22 september 2007: Een dag voor bewonersorganisatie Buurtstation om de waardering voor de bijdragen van de vrijwilligers middels een leuke sessie
tot uiting te brengen. Gekozen werd voor een rondvaart met ‘De Ooievaar’. Alvorens te vertrekken werd het gezelschap door Cathelijne op de foto gezet.
Station220907
Reacties:
Naam: constance
Url: http://
Bericht: Iedereen bedankt voor het leuke historische boottochtje als afscheid.Maar een echt afscheid kan het niet zijn ik zal me blijven inzetten voor de Stationsbuurt maar alleen nu op een andere manier. jullie kunnen altijd een beroep op me kunnen doen.
Constance
Overige gegevens:
Tijd: 22-09-2007 22:19:32
1 reactie
(zie onderaan)